Een persoonlijk welkom bij Gifts&Prints

verkoopwagen gifts&prints

Welkom bij Gifts & Prints! Wij helpen graag met het zo persoonlijk mogelijk maken van jouw cadeautje zodat die aan al jouw wensen voldoet. Ik, Bianca, kan mijn ei erg kwijt in het maken van leuke ontwerpen voor de producten. Toen ik merkte dat de vraag naar personaliseerbare kinderproducten groot is ben ik aan de slag gegaan. Inmiddels maak ik dagelijks samen met mijn team de leukste gepersonaliseerde producten voor jullie.

Gifts & Prints heeft een groot assortiment ontwikkeld dat tot op de dag van vandaag blijft groeien. Voor iedereen is er iets te vinden. Wij vinden het erg belangrijk dat het niet alleen leuke en trendy producten zijn, maar ook persoonlijk. Alle producten kunnen dan dus ook bedrukt of geborduurd worden naar wens. Van originele kraamcadeau's tot gepersonaliseerde onderzetters en alles wat daar tussen zit. Denk aan knuffels, stoeltjes, speelgoedkisten, tafeltjes maar ook dienbladen en schorten voor in de keuken.

Naast de winkel en webshop zijn de producten ook te vinden op de braderie. Wij staan op verschillende braderie’s door Brabant en Zeeland heen om zo jou op te komen zoeken. Op de braderie kan er alleen geborduurd worden. Hier kan je gewoon op wachten! Andere producten zijn te bestellen op de braderie. Hieronder onze agenda, zo kun je precies zien waar je ons de komende tijd kunt vinden.

Wil je een tof ontwerp of graag iets nieuws laten bedrukken? Niks is te gek. Heb je een leuke uitdaging voor Gifts & Prints of ben je benieuwd naar een samenwerking? Neem dan zeker contact op. Ons team staat klaar om de mooiste en persoonlijkste werken voor jou te maken!

Kom ons tegen!

kinderkoffertjes

2

Juli

9:00 18.00

Jaarmarkt

Wemeldinge
herinneringskist

9

Juli
10:00 17.00

Brouwse dag

Brouwershaven
knuffeldoekjes met naam

17

Juli
10:00 17.00

Zomermarkt

Vlissingen Boulevard